Ting networking

     Tehnologija se mijenja - komunikacija ostaje

Šta nas čini jedinstvenim … i vrijednim Vašeg povjerenja

O namaVeliko znanje u mrežnim tehnologijama

Ting d.o.o. je osnovan 1991. godine sa jedinstvenim ciljem i fokusom na unaprijeđenje svih vidova poslovanja. Kasnije se tvrtka orijentira na komunikacijske tehnologije i unaprijeđuje svoj portfolio mrežnim odijelom pod prepoznatljivim imenom Ting networking. Osnivači kompanije i njeni zaposlenici imaju iskustvo u radu na složenim projektima i implementacijama. Cilj nam je ponuditi visokokvalitetna rješenja za naše korisnike kako bi oni iskoristili sve potencijale modernih komunikacijskih rješenja i posvetili se svome primarnom cilju – vlastitim poslovnim procesima. Nudimo znanje i podršku svojim klijentima kako bi riješili probleme na koje nailaze.

 

Naši klijenti na prvom mjestu

Ting predstavlja sustave vodećih proizvođača mrežnih uređaja i periferija te je neovisna o rješenjima jednog proizvođača. Mi ne mislimo da jedan proizvođač ima najbolje hardversko ili softversko rješenje za sve situacije i korisnike. Naša zadaća je pronaći najbolje rješenje za Vaše potrebe imajući na umu Vaše zahtjeve, mogućnosti i razvojne planove.

 

Višestruka rješenja između različitih tehnologija te individualni pristup

Ting se koristi postignutim znanjima na dosadašnjim projektima kako bi korisnicima omogućili povezivanje dosadašnje infrastrukture, implementaciju novih informatičkih rješenja i budući razvoj imajući na umu cijenu tehnologije, održavanja i edukacije korisnika za predložena rješenja. U mogućnosti smo korisniku ponuditi različita rješenja koja rješavaju njegove zahtjeve kako bi što više bio uključen u odabir sustava kao i proizvođača opreme koja se implementira. Smanjujemo troškove implementacije novih rješenja kroz odabir prave tehnologije koja ima produženi rok korištenja i mogućnost nadogradnje.

 

Zbog Vaše konkurentnosti na tržištu

Razvoj informatičkih tehnologija postavlja sve kompleksnije zahtjeve pri rješavanju korisničkih potreba u skladu s tržišnim uvjetima. Danas je potrebna velika integracija informatike sa poslovnim segmentom ukoliko se želi zadržati konkurentnost na tržištu. Zbog toga informatički sustav svake tvrtke sve više postaje jezgra poslovanja i njen vitalan dio. Njegov rad mora biti pouzdan i dostupan u svako vrijeme bez prestanka. S jedne strane pojavljuje se sve veći broj korisnika, sve više različitih protokola i tehnologija, sve zahtjevnije poslovne i multimedijske aplikacije koje zahtijevaju sve veću mrežnu propusnost, uz prisutan veći broj udaljenih ureda i pokretnih korisnika. Uz zadovoljenje sve većih zahtjeva korisnika, postavljaju se uvjeti za smanjenje rizika od grešaka i pada mrežnog sustava, bržeg otklanjanja eventualnih problema i uspostavljanja operativnosti sustava. Sve to uz smanjenje troškova i brige oko ukupnog koštanja sustava. Za ostvarenje traženih zahtjeva jedno od najvažnijih pretpostavki je izgradnja kvalitetne mrežne infrastrukture visokih performansi neovisne o tehnološkom razvoju i promjenama u proizvodima i aplikacijama  koje bi zahtijevali veća dodatna financijska ulaganja.