Ugradnja i konfiguracija aktivne mrežne opreme

održavanje informatičkih sustava

Velike količine podataka, velika raznolikost između aplikacija, konsolidacija i centralizacija IT resursa kako bi se kontrolirali troškovi i olakšalo održavanje, predstavlja nove izazove kod odabira nove, skalabilne i fleksibilne IT infrastrukture.

Aplikacije stvaraju, pohranjuju i obrađuju velike količine podataka koje korisnici dohvaćaju i koriste. Glasovna i video komunikacija, zahtjevna prema brzini odziva i visokom prioritetu, dijeli isti prijenosni medij kao i aplikacije koje koriste veliku količinu propusnosti kao backup ili download.

Izgradnjom modernih mreža omogućavamo korisnicima da povežu svoje mreže i lokacije u jednu funkcionalnu i skalabilnu cjelinu na kojoj se mogu postavljati novi procesi i aplikacije brže i efikasnije.

Uvođenjem kvalitete usluga unutar mreže bolje se raspodjeljuje propusnost, dajući prostor za uvođenje real-time aplikacija, dijeljenje mreže između različitih sustava koji su do sada zahtijevali posebno ožičenje, usmjerivače i opremu.

Izgradnjom inteligentne mreže visoke dostupnosti omogućavamo njenu funkcionalnost i nakon nestanka električne energije, sigurnosnih upada, požara, poplave i drugih nepredviđenih događaja. Koristeći prikladne uređaje, aplikacije i druge komponente sustava omogućavamo Vam da izgradite infrastrukturu koja će podržati način poslovanja kojim se bavite.

Najbolja mreža nije ona koja je najkompleksnija ni ona najskuplja već ona koja najbolje odgovara potrebama vaše organizacije. Sagledavanje kompletnog poslovanja Vaše tvrtke ključan je za dobar design mreže. Mi smo spremni pomoći Vam u rješavanju problema vezanih za IT infrastrukturu.

Naša specijalnost su izgradnja brzih lokalnih mreža unutar vaših lokacija uz spajanje terminalne opreme u različite segmente mreže (VLAN) međusobno povezanih u redundantne i sigurne globalne mreže, širokopojasna METRO Ethernet i DSL rješenja, kompleksna rješenja u data centrima, sigurne virtualne privatne mreže (VPN).

Pomažemo Vam da unaprijedite svoje poslovanje izgradnjom modernih mrežnih sustava.

Također pogledajte: